Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Hinnoittelumme

 

Kirjanpidon laskutus muodostuu yleensä tosite- ja vientipohjaisena, ilman erillistä pohjahintaa tai pelkästään tuntiveloituksella.

Tositepohjainen kirjanpito käsittää tositteiden mapitukset, tiliöinnit ja tallennukset sekä kuukausiraportit (pää- ja päiväkirja sekä tulos- ja taselaskelma).

Valvonta-, vuosi- ja veroilmoitukset laskutamme kiinteinä kertahintoina.

Kirjanpidon lisätyöt (esim. ylimääräiset tositteiden selvittelyt yms.) laskutamme tuntiveloituksella erillisen tuntijärjestelmästämme tulostuvan tuntilistan perusteella.

Palkanlaskenta muodostuu kertahinnoitteluna per palkansaaja ja palkkojen lisätyöt tuntiveloitustyönä. Palkansaajan perushinta sisältää tuntien tai kuukausiraporttien mukaisen palkanlaskennan ja palkkalistojen tallennukset asiakkaan palkkakansioon.

Muut palkanlaskentaan liittyvät työt laskutamme tuntijärjestelmästämme tulevan tuntilistan mukaan (esim. lomalaskelmat, liitonselvitykset, palkkatodistukset).

Muut työt kuten tilinpäätökset, veroselvitykset, toimistopalvelut yms. laskutetaan tuntiveloitustyönä tuntijärjestelmästämme tulostuvan tuntilistan mukaisesti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.